Warning: Use of undefined constant localhost - assumed 'localhost' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/monumentstari/web/monument.rs/public_html/system/libraries/Crud.php on line 10
Monument

Monument

Restoran Monument Beograd | Telefon Rezervacije: 065 361 72 54 Restoran Monument Beograd | Telefon Dostava: 063 555 596 | ENG
Restoran Monument Beograd | Telefon Rezervacije Restoran Monument Beograd | Telefon Dostava
Restorani Monument | Concierge Beograd

Concierge Beograd


20.12.2021

Concierge Beograd je deo ∆TOP (DeltaTOP) grupacije web sajtova, sa sedištem u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Concierge Beograd je specijalizovani servis koji nudi kvalitetne usluge u svim oblastima delovanja i aktivnosti. Mi smo specijalizovani za pružanje usluga pronalaženja smeštaja, transporta, mesta u restoranima i noćnim klubovima, organizaciju događaja, sportskih aktivnosti i odlazaka u kupovinu, zdravstvene usluge itd. Tu smo da vam pokažemo najpopularnija mesta, atrakcije, kulturne spomenike, stvari koje možete da radite u Beogradu i Srbiji, uvek praćeni prelepim i šarmatnim hostesama.

Mi pokrivamo sve usluge koje su vam potrebne
Bilo da ste pojedinac kojem je potrebna pomoć zbog puno poslovnih obaveza ili korporativni klijent kojem su potrebne specijalne usluge i privilegije, mi smo tu za vas. Mi pokrivamo sve usluge, od rezervacija u najekskluzivnijim restoranima i noćnim klubovima, organizacije luksuznih putovanja, do organizacije obilazaka grada, transporta, kupovine VIP karata za rasprodate događaje.

Vaš lični concierge servis
Poslovanje ∆TOP Concierge Beograd bazirano je na tri principa:

1. Mi smo odlično povezani sa svima u Beogradu i Srbiji, i u mogućnosti smo da ponudimo najprestižnije i nedostižne usluge.

2. Mi nudimo lični (individualni) i grupni servis za naše goste;

3. Uvek smo fer prema našim gostima, jer nudimo najbolje cene za concierge usluge na srpskom tržištu.

Mi smo želimo da budemo vaš savršeni domaćin u Beogradu i Srbiji, kao i da postanete naše verne gosti. Biće nam zadovoljstvo da pružimo super kvalitetne usluge i da dobijemo preporuku za vaše prijatelje.

Ništa nas neće usrećiti kao zadovoljni i lojalni klijenti.

Cene concierge usluga možete naći ovde; CENOVNIK CONCIERGE USLUGA

Rezervacije u restoranuRestoran Monument Beograd | TC Delta City